Christmas outfit

ponedjeljak, prosinca 29, 2014

 Pozdrav dragi moji! Sjećate se ovog posta? :) Da, da, skoro godina dana je prošla! A ja sam se nekako opet poželjela fotkati na istom "starom" mjestu sa istom ekipom. :) Mislim da će mi to preći u tradiciju i da ćete svake godine iznova gledati post s istom mjesta ali sa nekim promjenama  u vidu nas samih. Iskreno, nije se mnogo promijenilo od tog posta. Osim što je brzo prošla ova 2014. i što je bila više loša nego dobra, ostalo je sve isto. Bilo je prekrasnih trenutaka, bilo je manje prekrasnih trenutaka, ali pamtiti ćemo samo sretne dane. :) Nadam se da će Nova ipak biti puno bolja. 
Fotkali smo se na Badnjak i moram priznati da smo jedva stigli skoknuti do samog centra Osijeka i napraviti ove fotografije. Uvijek je nekako užurbano na taj dan i pune su ruke posla, završavamo sve što nismo stigli, pripremamo ribu, kitimo bor, radimo završne pripreme za sam Božić. 
Bilo je dosta toplo pa sam se slikala i bez kaputića. Naravno da slikanje ne može proći bez ovog crvenog. ;) I tu je i prikladni božićni džemperak da sve bude slađe. Moram se zahvaliti svom fotografu što uvijek ima volje za mene i za slikanje jer stvarno nije jednostavno i oduzme dosta vremena. Tko god misli da je jednostavno napraviti dobru fotografiju uz malo vremena, neka se okuša. :) Također, želim se zahvaliti svima Vama koji me čitate. Hvala Vam, to mi puno znači! 
I na kraju, želim Vam svima sve najbolje u Novoj 2014. da budete zdravi i sretni, ostalo će doći samo od sebe! :))
P.S. Nadam se da Vam se sviđaju ove fotkice sa mojom sekicom i mojim dragim! :)
Do čitanja! :*

Outfit:
Jeans: Zara
sweater/džemper: H&M man
shoes/cipele: Bershka
coat/kaput: Zara

You Might Also Like

9 komentari

  1. Ma svo troje ste super! :)
    Joj sad kad te vidim bez kaputića, ulovi me takva nostalgija za toplijim danima, jedva čekam kad ću opet moći skinuti barem dio slojeva odjeće i laganije šetati okolo :)
    Želim ti predivnu Novu godinu, da uspiješ ostvariti sve što zaželiš i da ti općenito bude puno puno bolja nego ova :) Pusa sekici, preslatke su joj tajice! :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Super su fotke, preslatki ste svi! Sve najbolje za praznike! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bas prelijepo! vas dvije ste preslatke <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Preslatke ste obje :* Crveni kaputić mi je na wishlisti <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Super mi je taj crveni kaputić :)

    http://mariecsdiary.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like me on Facebook

Flickr Images