Orange is the new black

srijeda, listopada 15, 2014

 Dok nisam prošle godine kupila ovu narančastu torbu, moram priznati da nisam niti primjećivala toliko narančastu boju, bar što se odjeće tiče. Za razliku od mene, moja mama je oduvijek bila pobornik narančaste boje. S vremenom mi je usadila tu svoju ljubav prema određenim bojama. Većina ljudi je ne voli, ali ja smatram da razbija monotoniju i unosi vedrinu u kombinacije. Pogotovo jesenske, kao što je ova. Nakon torbe, kupila sam narančaste cipelice i tu je nastala ljubav. Prije neka 2. mjeseca u H&Mu sam uzela i ovu narančastu vesticu i šeširić koji mi se savršeno slaže uz čizmice. Sad imam već i čitavu kolekciju narančastih stvari. Jeiii! :)
Što se pak tiče navedene serije iz naslova ovog posta, nekako mi nije sjela. Ne leži mi. Pogledala sam nekoliko epizoda i ništa. Serija zaista ima hordu obožavatelja i svi su opčinjeni njom. Zato sam joj odlučila dati drugu šansu i kreniti ispočetka. Da vidim hoću li uočiti što ja to propuštam, zapravo! Gledate li Vi "Orange is the new black"?
Čitamo se uskoro! :*

vest/vestica: h&m
skirt/suknja: Zara
shoes/čizme: Zara
hat/šešir: h&m

You Might Also Like

8 komentari

  1. Super ti ova vestica ide uz lice i kosu :)
    Ja nikad nisam bila ljubitelj narančaste, uvijek mi kod nje nekako nešto fali, ali je volim vidjeti na drugim ljudima :)

    OdgovoriIzbriši
  2. mene veseli ova popularnost narančaste pogotovo u jesenjim/ zimskim kombinacijama...Po meni jedna od boja koja najbolje ide uz smeđu, kombinacije te dvije boje mi je jako topla....a nije baš da se i u prirodi ne može pronaći.

    Tvoje današnje ruho mi je vrhunsko! Divna vestica....pa još taj šešir i kosica<3

    OdgovoriIzbriši
  3. ja obozavam ove boje! nosi cesce. otvaraju te skroz!!! cizme su divne!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan mi je outfit, narančasta baš zrači dobrom energijom, a i ti si mi prekrasna. :) :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Lijepa :) Pravi tračak sunca u ovoj kiši! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like me on Facebook

Flickr Images