Jednog Božića...

četvrtak, prosinca 19, 2013

Prosinac..
najdraži, najljepši, najsvjetliji, najšljokičastiji mjesec u godini. svi ga volimo. 
obožavam ovo doba godine, a najviše kada zaista mogu uživati. nekako mi je prešlo u naviku pisati post jednom u mjesec dana, ali zaista u zadnje vrijeme ne stignem koliko obaveza imam.
Gdje sam stala?! Da, kada uživam u prosincu to izgleda nešto poput današnjeg.. ja i dragi smo kitili njegovu sobu, sa prekrasnim svijećicama i božićnim slikicama za prozore, upalili lanterne, svijećice, i gledali smo božićni film "The Fitzgerald Family Christmas" romantika i istinsko uživanje u filmu. totalno sam uživala u svako dijelu filma, nimalo dosadan i baš priliči današnjeg životu kada nitko ne mari za nikoga, i kada svi na kraju shvatimo da je ipak obitelj najvažnija i na prvom mjestu. pogledajte :) 
naravno, jeli smo i prefine čokoladice i pili fini čajić.
tražili smo i neke igrice božićne :)
predivan dan. žao mi je što nemam instagram da podijelim tako neke divne trenutke s vama.
Uz to, danas je sekin 11. rođendan pa smo se cijelo popodne zabavljali s njom da proslavimo njezin dan kako priliči. otvarali smo poklončiće, pravili palačinke i slagali puzle, štrumfove :) u nedjelju slavi rođendan s rodbinom :)
kupovala sam i puno božićnih ukrasa ovaj mjesec, tj. dragi me je razmazio <3
u petak imam zadnji kolokvij ove godine i jedva čekam da prođe, da se mogu opustiti i pokazati vam slikice koje smo fotkali i stvarčice koje sam kupila, kolačiće koje smo pravili, i neke "uradi sam" projekte koje sam spremila za Vas! :)

A do tada, želim Vam pokazati slikice prošlogodišnjih blagdana u mojoj obitelji, i sekinog 10.rođendana. ..dakle, donosim Vam dašak Božića :)

mama i seka <3
teta, bravo i iva :)
adventić, napravile smo ga teta i ja
naš borić prekrasni :)
Ljubavica mala čeka djedicu :D
poklončići :D
atmosfera kod tete :)
 Nadam se da Vam se sviđaju slikice! :)

You Might Also Like

3 komentari

  1. Divne su slike, prava topla, obiteljska bozicna atmosfera! Uvijek tvrdim da nema Bozica da bi zimetima bila nepodnosljiva!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kraaasan ti je bor, zaljubila sam se na prvi pogled :) Joj i meni je ovo vrijeme najdraže u godini i trudim se uživati u njemu i ne dati da mi išta kvari raspoloženje. Vidim da ste baš lijepo proslavili sekin rođendan, super je atmosfera na slikama, a ti si baš zgodna u ovoj crno bijeloj kombinaciji :))

    I da, šteta što te nema na instagramu, sigurno bi uživala u tvojim slikicama :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like me on Facebook

Flickr Images