Godina je prošla..Nova dobro došla! Happy 2013.

petak, siječnja 04, 2013

Ćao dragi moji! <3
Godina dana je prošla od mog prvog posta. Zapravo nisam ni htjela pisati post jer sam u zadnja tri mjeseca nekako posustala od ovog bloga, ne zato jer sam tako htjela nego zato jer obveze nisu dopuštale drugačije. Priznajem, imala sam i nešto slobodnog vremena, ali to vrijeme sam koristila sa dragim ljudima. 2012. godina je bila jedna jako dobra godina. Zapravo, kad ju pogledam čini mi se da se ništa posebno nije dogodilo, no ako ću u detalje onda vidim da se svega događalo. Na samom početku 2012., počela sam s ovim blogom iz velike strasti za modom, iako nisam sve prenijela na način na koji sam željela, sretna sam što nisam odustala od ovoga dragog mi hobija. Tu je i moje prvo zajedničko ljetovanje sa mojim dragim <3, uspješno završena druga godina faksa i još uspješnije upisana treća, druženje sa dragim prijateljima (Vlatkić <3), prvi posao, ljetovanje sa obitelji, puno lijepih cipela :D, bilo je tu i ponekih razočaranja u ljude, plakanja(čitaj:pms), no to loše kako dođe tako i prođe, i puno dragih sitnica koje su me uvijek oraspoložile. Naravno, sretna sam bila i zbog svih prekrasnih komentara na svom blogu koji stvarno puno znače. Hvala svima koji su ostali uz mene, i koji još uvijek dolaze na ovaj blog, ove godine potruditi ću se biti bolja blogerica jer to stvarno želim. Volim ovaj hobi! Imam puno želja koje bi htjela realizirati i nadam se da ću uspjeti, svaki dan je nova prilika, zar ne? :) Vama želim da si ostvarite sve o čemu sanjate, da budete sretni, da se stalno smijete, i sve ono standardno - ljubavi, zdravljaa, puno dobrih ocjena u indeksu... :) Happy 2013.! P.S. čekam na novi objektiv koji sam nedavno naručila i samo što nije stigao! Can't wait! I naravno, Veselim se zajedničkim online druženjima! <3 :*

" May your coming year be filled with magic and dreams and good madness. I hope you read some fine books and kiss someone who thinks you're wonderful. And don't forget to make some art-write or draw or build or sing or live as only you can. And I hope, somewhere in the next year, you suprise yourself!" -N.G.

Cheers to 2013. <3




p.s. follow me on FACEBOOK / BLOGLOVIN

You Might Also Like

18 komentari

  1. Really nice pictures. Happy new year! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim tvoje outfite, još ovako na okupu... Divota <3
    I sve naj u Novoj :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Amazing outfits!!!xo
    Anastasia
    http://natbeesfashion.blogspot.co.uk

    OdgovoriIzbriši
  4. great outfits!
    http://fantasy-meets-reality.blogspot.de/

    OdgovoriIzbriši
  5. Drago mi je da si se vratila opet, falila si mi! voljela bi stvarno da imas cesce postove no znam i sama kako je to tesko nekad uskladiti :) Ali ipak samo nastavi tako ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. check out this giveaway:
    http://outofthebox-elsa.blogspot.gr/2012/12/sismade-jewelry-and-giveaway.html

    OdgovoriIzbriši
  7. Beautiful selection. Love it !

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  8. Sretna ti nova :) Keep it rollin' :)!

    OdgovoriIzbriši
  9. Sretna Nova, mnogo uspijeha ti želim :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Draga moja slatkice...želim ti u ovoj godini uz sve ono što si sama najviše želiš da te gledam još u mnogo lijepih outfita i puno slatkih trenutaka na ovom blogu! I da napokon poijemo tu našu kavicu! :* <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Imaš tako neobičan i zanimljiv stil da to nije normalno :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Sve najlepse ti zelim u 2013.


    Sva izdanja su ti tako divna, jedinstvena je tvoja lepota, a i umiljata si mi jako i zato volim dolaziti na tvoj blog!! :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Mogu ti reći da sam pregledala detaljno svaku sliku i svaki outfit mi je fenomenalan ! Svaka čast :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like me on Facebook

Flickr Images