Stressed, but well dressed!

ponedjeljak, kolovoza 25, 2014

Crno-bijela kombinacija.
Bila je idealna za dane u lipnju kada sam se pripremala za ispit i nisam imala puno vremena a ni volje oko kombiniranja i igranja sa odjećom.
Dugo me nije bilo, interneta nemam već 2.mjeseca, pa ga samo malo koristim kad dođem kod dragog.
Moram reći da dobro dođu dani odmora od interneta i svog tog online svijeta.
Dobro dođe kad se opustiš i ne gledaš što drugi rade već si okupiran sobom. Planiraš svoje vrijeme, iskorištavaš svoje vrijeme, neopretećeno. Divan osjećaj!
Jeste probali? Malo offline? :)
....
Outfit je slikan na Kolođvaru ili drugim nazivom Čepinske zidine. Pročitajte si malo legende o tom mjestu. Divan krajolik ga okružuje. Sjećam se kad nam je u osnovnoj školi na povjesničarima nastavnica uzbuđeno pričala o njima. Tako dobru nastavnicu povijesti, koja je bila tako predana i tako voljela povijest, trebate doživjeti. Zavoljela sam povijest uz nju. Lijepo je kad netko stvarno voli ono što radi jer onda to može i prenijeti na druge.
Uživajte u slikama i uskoro očekujte još postova! :)











shorts, sunglasses, bag: Zara
top: H&M

You Might Also Like

3 komentari

  1. Lijepo i cool, vidi se da mjesto ima neku pricu. Pa ja sam malo ovisna o internetu tako da nista od pauziranja. A od tebe je lijepo da ipak nisi zaboravila na nas :D

    OdgovoriIzbriši
  2. sjajno izgledaš:) a lokacija je predivna. Mislim da je odlična ideja malo se odmoriti od svega, štoviše to je čak i potreba.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prelijepa kombinacija , a cipele i torba su mi idealne . :)

    esfashionup.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like me on Facebook

Flickr Images