Wishlist for Christmas

subota, prosinca 21, 2013

Odlučila sam podijeliti s Vama što bi voljela da se nađe ispod mog bora. Bilo koja od stvari s popisa bila bi i više nego odlična! :D Volim praviti liste, čisto za sebe, vjerujem kao i sve cure! :D Pa bacite pogled na moju!



Ove pidžamice Women's Secret su mi preslatke. I dobro bi mi došla jedna u mojoj skromnoj kolekciji :)


Zatim, ove prekrasne cipelice. Sve su Zara. Inače obožavam sve što je iz Zare, iako sam se dosta puta uvjerila da cijena ne opravdava kvalitetu i da je precijenjeno, ali ipak ju volim! :D Uff, a cipele tek..sve su mi super, tako da bi bilo koje došle u obzir, ali čak i ako ih ne dobijem, dovoljno mi je da ih barem gledam tu. :D


Nakon cipelica, ono što ja osobno najviše volim su detalji. Ova torba me osvojila na prvu, ali nažalost kad sam došla po nju više je nije bilo! :( Nadam se da će se pojaviti nekim čudom u Zari pa da si ju kupim! :D Super su mi poklončići i šešir, lančić i šal. Iako nisam nijedno od navedenog našla na stranici kakvo si baš želim, stavila sam ovu ogrlicu i šal koji su isto totalno cool! :)



Zadnja kategorija u koju sam stavila 'svega'! :D Dakle, jedan od mojih omiljenih parfema, 2 ruža koja si jako želim i sat! Sat je predivan poklon uvijek i svakome! Iako spada u kategoriju skupljih poklona, nadam se da ću ga dobiti za diplomu, ako ne prije! :)




To su neke moje najveće želje. Naravno što god da dobijem, biti ću zadovoljna. Ne mora biti nužno s mog popisa! :) Bitno je da dar koji dobijemo ili poklanjamo, bude od srca! Nadam se da će možda ova moja lista i  Vama pomoći ako još ne znate što kupiti nekom svom ili sebi! :)
Do čitanja! :*

You Might Also Like

2 komentari

  1. Everything is gorgeous! I absolutely adore that bag. The colours are great.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Women's secret ima najbolje pidžamice, najrađe bi ih sve pokupovala da mogu :))
    Super ti je lista, nadam se da će ti se barem neka od ovih stvari naći ispod bora :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like me on Facebook

Flickr Images