Bye bye 2013

utorak, prosinca 31, 2013

Još jedna godina je završena.
Ne znam kako da ju opišem, osim da mi je donijela puno lijepih trenutaka, ali i onih manje lijepih. Ali sve je to dio života i najbitnije je da uvijek ostanemo pozitivni i da vjerujemo u čuda! :)
Napravila sam kolaž lijepih trenutaka u 2013. godini. Malo modnih kombinacija, malo mojih nadražih ljudi, malo putovanja, malo fine hrane i sve to sročeno kroz ove slike.
Za 2014. želim svima prvenstveno puno zdravlja, jer je to najbitnije. Zdravlje želim i svojoj obitelji! Želim svima puno lijepih trenutaka, puno smijeha, lijepih kombinacija i svega što si poželite!
Welcome 2014. Budi Nam bolja od ove! <3

Nemojte zaboraviti poželjeti neke lijepe želje i krenite u ostvarivanje svojih snova, tko zna možda Vam se i ostvare?! :) Moja rođendanska želja je već ostvarena! :) Lijep provod Vam želim večeras. Uživajte i čitamo se i sljedeće godine! Puse!

You Might Also Like

6 komentari

  1. Hej draga, moram priznati da sam očarana ovim postom. Toliko divnih kombinacija imaš. Želim ti u ovoj godini puno sreće i ljubavi, ali i (isto kao i sebi) malo više bloganja :D

    Pozz! =)

    Jelena

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretna ti nova godina, sve najbolje,..
    Dva puta sam prelistala i moram priznat da sam se zaustavljala na najlonkama sa srcima i onim lakiranim cipelama. Premda imam iste, najbolje su mi kombinacije sa kul najlonkama.
    Naravno Osijek u <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Mnogo mi se svidja bordo sesir :)) Srecna nova godina!

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga moja, želim ti sve najbolje u Novoj godini! :**
    Super sličice i pregled godine, totalni su mi favorit one najlonke sa srcima, obožavam ih otkako sam ih prvi put vidjela na blogu :))

    OdgovoriIzbriši
  5. prelepo,slike su extra :) sve pohvale :)
    http://fashiondiseaseeee.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. jako lijep sažetak godine...super si iskombinirala slike...ja sam ove godine bila nekako inspirirana za sve i svašta predkraj godine pa na kraju nisam ni stavila odjevne kombinacije nego samo svakakve moje fotografije.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like me on Facebook

Flickr Images