Be happy!

četvrtak, veljače 07, 2013

pants/hlače: ny; pulover,torba/pullover,bag: Zara; patike/sneakers: random store; krzno/fur: Orsay;

Ćao svima! Napokon post sa kovrčavom kosom! :D Ovo je zapravo rezultat mog šišanja. Nisam htjela pretjerano skraćivati kosu jer joj treba dugo da naraste, ali morala sam nešto poduzeti s obzirom da je postala toliko suha i više nisam znala što bih s njom. Tako da sam otišla kod frizerke i rekla da mi malo skrati vrhove i stepenasto ošiša, što se zapravo ni ne može toliko primjetiti po mojoj kosi, ali vjerujte mi da je sada onakva kakva sam željela da bude. Rasla je u dužinu i padala je, tako da sam gubila gore tj. na punoći, i postala je nekako bez oblika i nije bilo toliko kovrči. Sada sam zadovoljna s njom! :) Što se tiče outfita, nosila sam ga prošli tjedan u šoping. Uvijek izaberem nešto udobno kada idem u kupovinu, kako me nešto ne bi ometalo, stiskalo, žuljalo ili sl. Ovaj outfit je bio pravi odabir. Kao što možete primjetiti, i ja sam se zarazila ovim patikicama. Kupila sam ih još prošle godine, početkom 10. mjeseca, i iako ih do sada niste imali prilike vidjeti na blogu, vjerujte, nosila sam ih. Htjela sam ih naručiti s ebaya, i baš tu kombinaciju boja, ali sam ih ugledala u random trgovini i odmah ih kupila. Inače nisam pretjerani fan kupovanja s interneta, pogotovo obuće, jer nikad ne možeš biti siguran s veličinom, a dosta je skupo, ako uzmemo u obzir carine i poštarine. Toliko od mene za danas! :) Čitamo se sutra! Kisses! M! <3

Hi guys! Finally a new post with my curly hair, again! :D 
This is how my hair looks like after cutting. I know that you don't notice a difference, but trust me, I finally satisfied with her.
Let's talk about my outfit. I wore it last week when I went to the shooping. And, as you can notice, I am also one of the fan of these sneakers. When I saw them in some random store, I instantly bought them. I really like these combination of color. 
What do you think about my outfit? :)
 That's all from me for today. 'till tomorrow! Kisses! M!<3

p.s. follow me on FACEBOOK / BLOGLOVIN

You Might Also Like

8 komentari

  1. Veoma lepo! Patikice, bozanstvene! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. super outfit! hvala na komentaru, mi te vec pratimo ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Slatka ti je kosa, ja sam uvijek htjela kovrčavu ali eto tako je to, mi s ravnom uvijek želimo kovrčavu kosu :)) Sladak outfit, sviđa mi se tvoj stil i definitivno te pratim! A patikice nisu moj thing, ali tvoje mi se jako sviđaju, osobito kombinacija boja! Takve bih čak i mogla nositi!

    OdgovoriIzbriši
  4. prelijepa ti je kosa. Sviđa mi se odjevna kombinacija, pogotovo torba, tako je nekako divno sjajna.
    pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prava kulerska, a opet jednostavna kombinacija! Lajk :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Tenisice su super! Kazes da si ih kupila u nekom radnom ducanu? Moram priznati da su jako dobra replika!
    Super izgledas :)

    Slijedim te! :)

    Moj blog: http://beneaththecoat.blogspot.com
    Nadam se da ce ti se svidjeti!

    Pusa,
    Kristina

    OdgovoriIzbriši
  7. Torba je precool!!
    Bas mi treba tako jedna!! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like me on Facebook

Flickr Images