Vukovar

srijeda, rujna 10, 2014

Jedan outfit post iz lipnja.
Vukovar, lijepo vrijeme, divne boje, nasmijana lica, udobne sandale, ugodno društvo...
Predivan dan! :)
Imam dosta ljetnih postova koji čekaju u redu da budu objavljeni, tako da ću vam u sljedećih par tjedana pokazati moje ljetne outfite. Jedva čekam da ih vidite!
Divne narukvice koje cijelo ljeto ne skidam s ruke dobila sam zahvaljujući Dini. <3
Posjetite njezinu facebook stranicu, dolje sam stavila link, jer stvarno pravi divan nakit i svatko si može izabrati barem nešto. :)
Uživajteeee! :*
xoxo M.











skirt, bag, sunglasses: Zara
bracelets: Soulmate

You Might Also Like

4 komentari

  1. Prelijepa je kombinacija ( savršena suknja i sandale na petu) i tako mi je drago vidjeti Vukovar vezan uz neki pozitivni kontekst....i te divne slike pune sunca....

    Ja sam Vukovar posjetila dvaput, jednom na samom kraju rata devedeset i pete, a drugi put na obljetnici prije tri godina i taj sam dan doslovno posijedila...nisu mi se te sijede proširile, ostale su na samo jednom dijelu kose, ali to govori koliko mi je bilo traumatično vidjeti neke stvari....No, uvijek se osjeti ta neka pozitivna energija i snaga tih ljudi unatoč svemu te se iskreno nadam da ćemo ga u budućnosti vidjeti onakvim kakav Vukovar zaslužuje biti.

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Prelijep outfit , sandale su mi extra , trendi !! :)

    Posjeti moj blog i učestvuj u giveaway-u : esfashionup.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Veselimo se novim ljetnim postovima! Možda rastjeraju ovu tmurnu jesen koja nam pristiže... Izgledaš divno u plavim tonovima, a posebno mi se sviđa torbičak o kojem i sama razmišljam da si nabavim...
    Stela

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like me on Facebook

Flickr Images